Forside 
 Om oss
Priser vises kun hvis du er innlogget


Office24 er en av de største aktørene i Vestfold innenfor kontor og datarekvisita, kontormaskiner, kontormøbler, firmagaver og profileringsartikler. Selskapet har dyktige medarbeidere med bred kompetanse og lang erfaring innenfor sin bransje. Våre kunder er alt fra små og mellomstore bedrifter til store bedrifter. Vi leverer både til det private næringsliv og til offentlig sektor. Forbrukermarkedet benytter oss hovedsakelig gjennom våre butikker som holder til i Tønsberg og Sandefjord.


Office24 driver sin virksomhet innenfor B2B salg av kontor-/datautstyr, hygiene- og kantineprodukter, AV-utstyr og interaktive tavler og salg av gave og profileringsartikler via avdelingen Office24Profil. Selskapet har 2 butikker lokalisert i Tønsberg og Sandefjord hvor kundene er både innenfor forbrukermarkedet og næringsmarkedet. I butikkene er det i tillegg til kontor- og datautstyr, hygieneprodukter også salg av pcer, skjermer, kopi/printløsninger og mobil/teleutstyr.

Office24Profil er medeier i Gosh kjeden som er den største leverandøren i Norge av profileringsartikler. Office Profil har sin egen webside med mer informasjon om Profilvirksomheten www.office24profil.no


Office24 er en profesjonell forhandler innenfor følgende produktgrupper:
•         Kontor- og datarekvisita
•         Data og telefoni
•         Audiovisuelt utstyr
•         Kopi -og printløsninger
•         Kontormøbler
•         Gave- og profileringsartikler


Miljøet er viktig for oss i Office24 og vi har de siste årene hatt fokus på å ta inn miljøvennlige alternativer til vårt sortiment og har vår egen miljøkatalog.
Vi er en sertifisert miljøfyrtårnbedrift.